Hírek

Szingliként Párizsban? — Emily in Paris előzetes

Az Emily in Paris a Szex és New York nyomdokain haladó, habkönnyű szórakozást ígérő előzetese egyértelműen a divat szerelmeseinek kegyeiért küzd, hiszen mindenkire ráfér egy csipet álomvilág.

Az Emily in Paris egyértelműen Lily Collins játékára épít, aki legutóbb a végül szokatlanul hosszú címet kapó, Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitványban nem tudott ellenállni Ted Bundy sármjának.

Phil Collins lánya ezúttal egy reményteli marketingest, Emilyt alakítja, aki váratlanul álmai állását kapja meg a romantika fővárosában. Mihez kezd a lehetőséggel? Hagyja, hogy az események képletesen szólva horogra akasszák. Mélyen belemerül a divat és a párkapcsolatok forgatagában, mert Párizsban ezt kell tenni. A legjobb lehetőséget kapja, hogy kimerészkedjen egy kicsit a megszokott komfortzónáján túlra.

Emily feldobja érkezésével a francia luxus marketing cég hangulatát, szigorúan a női nézőket célba véve életének kalandos fordulataival.

A Netflix szériájának főbb szerepeiben a Tales of the City révén szélesebb körben ismertté vált Ashley Park, a Call My Agent! című sorozatban Catherine Barneville-t alakító Philippine Leroy Beaulieu és a korábban a The Umbrella Academyban látható Kate Walsh is felbukkannak.

Az Emily in Paris egyértelműen egy ugródeszka sorozat, ahol a vidám körítés kiugrási lehetőséget ad a fiatal színészeknek. Miközben a főszereplő itt elsősorban Párizs és a fővároshoz tartozó hangulat. 

A sorozat október 2-ától érhető el a szolgáltatásban.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com