Hírek

Szingliként Párizsban? — Emily in Paris előzetes

Az Emily in Paris a Szex és New York nyomdokain haladó, habkönnyű szórakozást ígérő előzetese egyértelműen a divat szerelmeseinek kegyeiért küzd, hiszen mindenkire ráfér egy csipet álomvilág.

Az Emily in Paris egyértelműen Lily Collins játékára épít, aki legutóbb a végül szokatlanul hosszú címet kapó, Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitványban nem tudott ellenállni Ted Bundy sármjának.

Phil Collins lánya ezúttal egy reményteli marketingest, Emilyt alakítja, aki váratlanul álmai állását kapja meg a romantika fővárosában. Mihez kezd a lehetőséggel? Hagyja, hogy az események képletesen szólva horogra akasszák. Mélyen belemerül a divat és a párkapcsolatok forgatagában, mert Párizsban ezt kell tenni. A legjobb lehetőséget kapja, hogy kimerészkedjen egy kicsit a megszokott komfortzónáján túlra.

Emily feldobja érkezésével a francia luxus marketing cég hangulatát, szigorúan a női nézőket célba véve életének kalandos fordulataival.

A Netflix szériájának főbb szerepeiben a Tales of the City révén szélesebb körben ismertté vált Ashley Park, a Call My Agent! című sorozatban Catherine Barneville-t alakító Philippine Leroy Beaulieu és a korábban a The Umbrella Academyban látható Kate Walsh is felbukkannak.

Az Emily in Paris egyértelműen egy ugródeszka sorozat, ahol a vidám körítés kiugrási lehetőséget ad a fiatal színészeknek. Miközben a főszereplő itt elsősorban Párizs és a fővároshoz tartozó hangulat. 

A sorozat október 2-ától érhető el a szolgáltatásban.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya