Hírek

Emma Stone és Ralph Fiennes játssza a főszerepet Alexander Payne új filmjében

Az egyik legünnepeltebb amerikai független filmes, Alexander Payne új filmet készít. A The Menu című szatíra stábja már most rendkívül impozáns.

Szatirikus hangvételű komédiát készít a Kerülőutak, az Utódok és a Nebraska Oscar-díjas rendezője, a zseniális Alexander Payne. A The Menu című film színészgárdája az Oscar-díjas Emma Stone-nal és az Oscar-jelölt Ralph Fiennesszal bővült. A Will Tracy és Seth Reiss forgatókönyvéből készülő történet egy exkluzív kulináris eseményt mutat be, amit egy magánszigeten rendeznek meg. Fiennes fogja alakítani a rendezvény sztárszakácsát, aki néhány váratlan fogást is elhelyez az ünnepi menüsoron. Stone egy házaspár egyik tagját játssza majd.

Bruce Dern (balra) és Alexander Payne a Nebraska (2013) forgatásán.

A The Menu lesz Adam McKay és Will Ferrell közös produkciós cégének, a Gary Sancheznek az egyik utolsó filmje, a duó szombaton jelentette be, hogy tíz évnyi közös munka után elválnak útjaik. A film a Paramount forgalmazásában kerül majd mozikba.

Alexander Payne legemlékezetesebb munkáihoz hasonlóan új rendezése is kis költségvetésből készül. Előző filmje, a Kicsinyítés  talán a rendezői életmű leggyengébb darabja, ami persze egy cseppet sem mérsékli a felfokozott várakozást.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés