Hírek

Már Emma Stone a legjobban fizetett színésznő

A Forbes magazin szerint a Kaliforniai álom sztárja, Emma Stone áll a lista első helyén a legtöbb jövedelmet szerző színésznők közt, túllépve ezzel Jennifer Lawrence-t.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A 28 éves Emma Stone 26 milliót keresett az elmúlt 12 hónapban, melyhez nyilvánvalóan az is hozzátett, hogy idén egy Oscar-díjjal is gazdagabb lett. A Legjobb Színésznőnek járó díjat a Kaliforniai álom főszerepének eljátszásáért kapta februárban. Stone korábban beszámolt arról, hogy férfikollégái hogyan adtak le fizetésükből, hogy Stone egyenlő bérezést kaphasson. „Ez egy olyan probléma, melyről nem igazán beszélnek.” – nyilatkozta az Out magazinnak.

Jennifer Lawrence: Amerikai botrány (American Hustle)
Amerikai botrány (American Hustle)

A második helyen Jennifer Aniston áll csupán félmillióval lemaradva. Aktuális munkái mellett még mindig részesül a Jóbarátok jogdíjából is, évekkel a sorozat lezárása után. A csúcsról a harmadik helyre csúszott Jennifer Lawrence 24 millióval, ami tavalyi 46 milliójához képest visszaesésnek számít. Bevételei a hamarosan bemutatandó Mother! (előzetes itt) és az itthon forgatott Red Sparrow című filmekből származnak Dior reklámbevételei mellett.

Az alábbiakban látható a Forbes 10-es listája az idei év legjobban fizetett színésznőiről:

  1.    Emma Stone (26 m)
  2.    Jennifer Aniston (25,5 m)
  3.    Jennifer Lawrence (24 m)
  4.    Melissa McCarthy (18 m)
  5.    Mila Kunis (15,5 m)
  6.    Emma Watson (14 m)
  7.    Charlize Theron (14 m)
  8.    Cate Blanchett (12 m)
  9.    Julia Roberts (12 m)
  10.    Amy Adams (11,5 m)

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés