Hírek

Emmy-díjas sorozattal erősít a DoQ

univerzum_01Tripla adag tudomány és történelem minden hónap utolsó szombatján. Milyen mérnöki csoda áll az egyiptomi piramisok építésének hátterében? Vajon egyedül vagyunk az univerzumban? Mi történne a Föld lakosságával, ha a közeljövőben egy globális katasztrófával kellene szembenéznie?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ a tudományos világ szerelmesei május 30-ától, a DoQ Triplázó szombatjain. A maraton a Megakatasztrófák, Egy birodalom felépítése és Az Univerzum című sorozatok 3-3 epizódjával indul, hogy elkalauzolja a tévénézőket a csillagászat, a világkatasztrófák és az ókori építészet rejtélyes világába.

A dokumentumfilmek új, szórakoztató dimenzióját nyitja meg a DoQ csatorna széleskörű műsorkínálatával, a minden hónap utolsó hétvégéjén jelentkező Triplázó szombattal: a 3×3 órás, hétvégi maratonok során a történelmi, tudományos, háborús, misztikus és vallásos sorozatok újdonságaival ismerkedhetnek meg a tévénézők. Május hónap utolsó szombatján a Megakatasztrófák, Egy birodalom felépítése és Az Univerzum című sorozatok 3-3 epizóddal jelentkeznek 14:00-től este 23:00-ig, igényes szórakozást nyújtva az egész családnak.

Mely bolygókon hullik gyémánt és sav az égből? Léteznek földönkívüliek a Tejútrendszerben? Az Univerzum című sorozat a végtelen világegyetem titkait tárja fel, igazi tudományos csemegét nyújtva a csillagászat rajongói számára.

Az Egy birodalom felépítése című tudományos sorozat az ókor mérnöki és építészeti vívmányait mutatja be: a római birodalom történetével foglalkozó első epizódot 4 Emmy-díjra jelölték, amiből kettőt meg is nyert.

Mi történne, ha a közeljövőben olyan globális katasztrófákkal kellene szembenéznünk, mint amilyenek évszázadokkal vagy évezredekkel ezelőtt sújtották bolygónkat…? Képesek lennénk megbirkózni a helyzettel? A Megakatasztrófák ennek jár utána.

Triplázó szombat május 30-án 14:00-től 23:00-ig a DoQ műsorán!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com