Hírek

Ennyi volt Ezra Miller karrierje?

A Warner Bros. egyelőre felfüggeszti az együttműködést Ezra Millerrel, aki a népszerű szuperhőst, Flasht alakítja a DC filmjeiben.

Balhét balhéra halmoz az utóbbi időkben Az Igazság Ligája és a Legendás állatok és megfigyelésük sztárja, Ezra Miller. A 29 éves színész, aki a szupergyors Flasht, valamint J.K. Rowling történetében Aurelius Dumbledore-t alakítja, az elmúlt hónapban igazán kitett magáért. Március 28-án a Hawaii-on található Margarita Village bárban karaokézó vendégeken bosszantotta fel magát, egy 23 éves nőtől elvette a mikrofont, egy 32 éves férfit pedig megtámadott. Egy nappal azután, hogy Millert letartóztatták és 500 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

Ezra Miller a Legendás állatok: Dumbledore titkai című filmben

Nem sokkal később egy pár távoltartási kérelmet nyújtott be a színész ellen. Azt állították, hogy Millerék bementek a pár lakására és megfenyegették a férfit, ráadásul egy útlevéllel és egy pénztárcával is megkurtították a házban lakókat. A távoltartási végzésnek helyt adtak, és annak meghosszabbításáról még ebben a hónapban dönt a bíró.

A hawaii rendőrfönök-helyettes azt nyilatkozta, a színész március 7. óta tartózkodott a szigeten, azalatt pedig

nem kevesebb, mint tíz alkalommal kellett riasztani a hatóságokat a színész randalírozása miatt.

A Rolling Stone szerint összeült a Warner válságstábja, hogy megtárgyalják, mit kezdjenek a kicsapongó színésszel, hiszen két fontos projektjükben is érintett. Az április 14-én mozikba kerülő Legendás állatok: Dumbledore titkai már így is egy problémákba keveredett színész, Johnny Depp nélkül készült el – vajon Ezra Millert is újracastingolják, amennyiben a sorozat további részeiben is felbukkan?

Nagyobb kérdés azonban Flash, aki végre valahára 2023-ban megkapja önálló mozifilmjét. Eredetileg idén novemberben kellett volna látni, de a stúdió a jövő nyári premier mellett döntött. Elmondások alapján a Flash forgatásán sem volt leányálom Ezra Millerrel dolgozni, bár erőszakosság és tettlegesség nem történt.

A Rolling Stone forrása szerint a közös munka a színésszel egyelőre nem folytatódik, amíg másképp nem ítélnek.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com