Hírek

Epikus évadnyitóval készül a Vikingek

Új előzetes jelent meg a Vikingek 5. évadához a San Diego-i Comic-Con alkalmából és a premier dátumot is bejelentették.

November 29-én tér vissza a Vikingek az ötödik évadával a képernyőre egy két órás évadnyitó epizóddal. A színészekhez csatlakozott a történelmi sorozatokban jártas Jonathan Rhys Meyers (Tudorok), akinek a karaktere Bishop Heahmund lesz. Visszatér a régi tagok közül Katheryn Winnick (Lagertha), Gustaf Skarsgard (Floki), Alexander Ludwig (Bjorn) éa Alex Hogh Andersen (Csonttalan Ivar) is.

Az alkotók megdöbbentő szövetségeket és hihetetlen árulásokat ígértek, az epikus évadkezdést pedig képtelenek lettek volna véghezvinni, ha nem két órásra készítik az első részt.

A csak a Comic-Con alkalmából készült előzetest itt nézheted meg:

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya