Hírek

Epizódonként több mint 25 millióan látták a Trónok harca hatodik évadát

Trónok harca (Game of Thrones) hatodik évad

Trónok harca (Game  of Thrones) hatodik évadMinden idők egyik legnézettebb televíziós sorozatává vált a Trónok harca hatodik évada, az HBO keddi közlése szerint minden epizódot átlagosan 25,1 millió ember nézett meg földi sugárzásban és digitálisan.

Ez ötmillióval több az előző évi nézőszámnál. A nézők 40 százaléka az HBO digitális platformjain követte a hatodik évadot, ami 91 százalékos növekedés. A közzétett adatokban nem szerepelnek az illegális letöltések – ismertette az HBO közleményét a The Independent brit napilap honlapja.

A sorozat rajongói egyre nagyobb számban a digitális platformokon követik a Trónok harcát, köszönhetően a Netflix, az Amazon, a Prime és a HULU egyre népszerűbbé válásának.

A sorozat készítői már a hetedik évadon dolgoznak, amely csupán hét epizódból áll majd, és még az előzetes híreszteléseknél is később, 2017 nyarán kerül a képernyőkre. A korábbi évadok mindig áprilisban nyitottak, ám mivel a hetedik évad epizódjai – melyeket Írországban és Izlandon forgatnak majd – télen játszódnak, a forgatásokat szinte még el sem tudták kezdeni a készítők.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés