Hírek

Épphogy kinőtt Nick Fury szeme, máris elvesztette a másikat

A közelgő Marvel mozi, a Pókember: Idegenben új plakátján helyet cserélt az ikonikus titkos ügynök szemén a kalózos szemkendő, Samuel L. Jackson anyázott is egy sort, amikor észrevette. 

Mi a f*sz folyik itt?” – tette fel a költői kérdést Samuel L. Jackson. A színész a Instagramon osztotta meg a képet a fenyegető szöveggel közelgő filmjének poszteréről, melyen karaktere, Nick Fury szerepel. A Pókember – Idegenben az első Marvel-film a széria életét alapjaiban felbolygató Bosszúállók: Végjáték után. A szuperhős mozi értékesítése céljából szokás szerint külön posztert szentelt a marketinges csapat minden karakternek, miközben végzetes hibát vétettek. Ujjat húztak Samuel L. Jacksonnal.

Az ikonikus szemfedő ugyanis a két poszteren helyet cserélt. Nick Fury szemei így egy soha véget nem érő szemvesztő és szemnövesztő hurokban rekedtek, ezzel a marketingesek egy hasonló feneketlen energiaforrást teremtettek meg, mint amikor a hátához rögzített vajas kenyérrel ejtünk földre egy macskát. A tükörszerűen egymás mellé helyezett Nick Fury szempárok így a végtelenségig számháborúzhatnak egymással.

Nick Fury először a 2008-as Vasember stáblista utáni jelenetében tűnt fel, azóta pedig szinte majdnem minden Marvel-filmben szerepet vállalt, melyek során volt epizódszereplő és központi karakter egyaránt. A legendás szemfedő eredetére a Marvel Kapitány kínál egy meglehetősen csalódást keltő megfejtést.

Nick Furyt legközelebb a Pókember – Idegenben című moziban láthatjuk viszont, melyet július 4-től játszanak itthon.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..