Hírek

Épül a budapesti Rob Zombie horrorlak: mindjárt kész a The Munsters díszlete

The-Munsters-Rob-Zombie

Budapesten épül Rob Zombie The Munsters filmjének díszlete. A zenész-rendező Instagramon posztolt.

Rob Zombie Munster villája hamarosan elkészül. A filmkészítő és zenész a napokban posztolta Instagramra, hogy a The Munsters adaptációjához vihartempóban épül az ikonikus utca. Az eredeti vígjátéksorozat először 1964 és 1966 között futott, pontosan egyidőben a The Addams Family-vel, ami sokkal nagyobb utat járt be azóta.

Zombie, vagyis Robert Bartleh Cummings azt írta, „Gyönyörű nap ez Budapesten és a jó öreg Mockingbird Lane szépen halad előre. Ki ne akarna itt élni?”

A Munsters (vagyis Szörnyek) család az eredeti sorozatban is a Mockinbird Lane 1313 szám alatt élt, amit a budapesti produkcióban igyekeztek minél autentikusabban újra felépíteni. A rendező korábban írta: „A stáb keményen dolgozik, hogy 1313 életre keljen. A tehetséges ács és festő csapat megpróbál minden apró részletet újraalkotni.”

Az amerikai sitcomok horrorszörnyeket felvonultató különös paródiáját Zombie már vagy 20 éve szeretné elkészíteni – írja a Variety. A film a Universal 1440 Home Entertainment égisze alatt készül, ami a stúdió egyenesen videóra szánt tartalmaiért felel. Zombie a zenei karrierje mellett 2000 óta rendez horrorfilmeket. Ő rendezte az 1000 halott házát és annak A Sátán bosszúja alcímű folytatását is. Ő állt a Halloween 2007-es adaptációja mögött is, de ő rendezte a folytatást is.

A film szereplői egyelőre nem ismertek, de a zenész-rendező korábban a kosztümökről is posztolt Instagramra. A maszkok és a ruhák sem térnek el az eredeti sorozatban látottaktól, így igazán érdekes lehet, hogy a rendező hogyan gondolta újra a majd’ hatvanéves történetet.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com