Hírek

Eredeti nyelvű és feliratos filmek, késő éjjeli vetítések, és nyugdíjasoknak szóló vetítések az ETELE Cinemában

A filmeket eredeti nyelven nézők és a késő esti mozizók mellett a nyugdíjas korosztály is extra kedvezményekkel élvezheti a vetítéseket.

Március vége óta a hétfő a szerencsenapja az ETELE Cinema-ban azoknak a mozirajongóknak, akik a nem szinkronosan bemutatott filmeket keresik” – írja a mozi sajtóközleménye. – „Egyre több néző szeretne felirattal vagy eredeti nyelven, felirat nélkül vetített filmekre beülni és keresik azokat a mozikat, ahol így láthatják a legújabb kasszasikereket.” Így az ETELE Cinema őket várja a Monday’s Originals akció keretein belül minden hétfőn eredeti nyelvű, feliratos, vagy akár anélküli vetítésekkel, és kedvezményes árú, 1490 Ft-os jegyekkel.

A mozi Late Night Happy Hour c. akciója pedig azoknak szól, akik hétfő és csütörtök között az ETELE Cinema különleges Comfort termeiben szeretnének mozizni: rzeken a napokon minden 21:00 órakor és azután kezdődő vetítésre 1490 Ft-ért váltható jegy.

Az idősebb korosztály tagjai, „akik szívesen néznek filmeket egy minden kényelemmel felszerelt moziban, de az aktuális filmsikerek már nem feltétlenül felelnek meg az ízlésüknek, vagy csak szívesen újranéznének egy régi kedvencet mozivásznon”, szintén megtalálják a számításukat. Az április 15-én induló Hatvanötöskarika program során minden második szerdán műsorra kerülnek olyan filmek, amelyekre nyugdíjas igazolvány felmutatásával 990 Ft-ért lehet jegyet váltani, a teljes moziélményről pedig egy ehhez kapcsolódó, szintén kedvezményes menüajánlat is gondoskodik. A kínálatban feltűnnek majd időtlen klasszikusok, régi magyar mozifilmek, valamint frissebb alkotások egyaránt. (Természetesen nemcsak nyugdíjas igazolvánnyal lehet majd részt venni a vetítéseken, hanem teljes árú jeggyel, vagy akár diákkedvezménnyel is bárki beülhet rájuk.)

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com