Hírek

Eredeti szereplőgárdával érkezik jövőre a Zombieland 2!

Az eredeti Zombieland tízéves évfordulóján érkezik a folytatás! 

Pár hónappal ezelőtt már cikkeztek arról, hogy jövőre folytatást kaphatunk a 2009-es év legviccesebb mozis borzongásához, a Zombielandhez. Immár hivatalos bejelentéssel erősítették meg a pletykákat: 2019-ben folytatódik a zombiagyszétverős ökörködés! A Zombieland 2 lesz a második zombis komédia, ami jövőre érkezik, a független filmes Jim Jarmusch The Dead Don’t Die című alkotása mellett.

Arról még nincs hír, vajon Bill Murray ismét beugrik-e egy cameóra, ám az eredeti szereplőgárdából visszatér Woody Harrelson, Abigail Breslin, valamint az azóta Oscar-jelölést szerző Jesse Eisenberg és Oscar-díjat jegyző Emma Stone. A rendezői székbe visszatér Ruben Fleischer, aki az eredeti forgatókönyvet is jegyző Rhett Reese és Paul Wernick scriptjéből vezényli majd le a folytatást, miután leszállította az ősszel érkező Venom-filmet.

Az időközben kisebb kultfilmmé vált Zombieland annak idején 75 millió dollárt hozott a konyhára az Egyesült Államokban és 102 millió dollárt világszerte, így jócskán visszahozta a film 24 millió dolláros költségvetését.

A folytatásban a THR információ szerint hőseink a Fehér házból indulnak el az ország szívébe (zombi Trump?!), útjuk során pedig az azóta tovább mutálódott zombik mellett túlélőkkel is harcba szállnak majd, mindemellett pedig a saját különc családjuk problémáival is szembe kell nézniük.

A forgatás jövő januárban veszi kezdetét, a film bemutatójára pedig az eredeti Zombieland tízéves évfordulóján, 2019 októberében kerülhet sor.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com