Hírek

Eredeti szinkronhangokkal jön a Szörny Rt. sorozat

A Monsters at Work szintén az induló Disney streaming oldalra készül és hat hónappal az első film után veszi fel a fonalat, Mike és Sulley továbbra is Billy Crystal és John Goodman orgánumán szólal meg. 

A Disney valóban komoly kihívója akar lenni a Netflixnek. A Disney+ streaming szolgáltató bevezetéssel a fél Hollywoodot uraló óriásvállalat könyörtelenül kihasználja vezető szerepét, és szinte minden fontosabb franchise-hoz, így a Marvelhez és a Star Warshoz is érkeznek saját gyártású sorozatok. A Disney tarsolyában azonban ott pihen a Pixar is, így most a Monsters at Work című Szörny Rt. világában játszódó széria is zöld utat kapott, melyben visszatérnek az eredeti és a 2013-as előzményfilm, a Szörny Egyetem fő karakterei, Mike és Sulley, akiket ismételten Billy Crystal és John Goodman szólaltat meg.

A nagyvászon helyett az új streaming platformon folytatódik a Pixar klasszikusa.

A sztori hat hónappal az Oscar-jelölt eredeti cselekménye után veszi fel a fonalat. A Szörny Rt. vállalat továbbra is szorgosan gyűjti a sikolyok helyett a kacajokat, miután kiderült, hogy sokkal inkább energiahatékony megoldás nevettetni a lurkókat a rémisztgetés helyett. A sorozat egy Tylor Tuskmon (eredeti hangja Ben Feldman) nevű fiatal és ambiciózus mechanikust követ nyomon, akinek az az álma, hogy a Nevettető osztályon dolgozzon olyan legendákkal, mint Mike és Sulley.

A Pixar első sorozata 2020-ban jelenik majd meg a Disney+ kínálatában.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..