Hírek

Érkezik Az erényes Gemstone-ék 2. évadja

Danny McBride-ban még mindig bízik az HBO: új sorozatát, Az erényes Gemstone-ékat se engedte el az első évad után.

A televangelista családot bemutató vígjátéksorozat, Az erényes Gemstone-ék még be se fejezte az első évadját, máris érkeznek a hírek a folytatásról. Danny McBride számára ez már a harmadik sorozat, melyet az HBO-nál készít – előzőleg az Egyszer fent, inkább lent és a Kib*zgatóhelyettesek során dolgozott a csatornánál. McBride nemcsak az egyik főszereplője a Gemstone-éknak, de írója, kreátora és még epizódokat is rendezett sorozatából.

Ha tehát lehet okolni valakit a sorozat minőségéért, az McBride.

Mellette még olyan nevek remekelnek az idén debütáló sorozatban, mint John Goodman vagy A munka hőseiből ismert Adam Devine. A tévében prédikáló, de belül botrányokkal és álszentséggel működő családi vállalkozást ez a három férfi tartja kézben.

A második évad bemutatóját egyelőre nem jelentették be. A Gemstone-ék egy újabb erős vígjátéksorozattá válhat az HBO számára a hamarosan kifutó Szilícium-völgy, Az alelnök és a Nagypályások után.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..