Hírek

Eric André és Tiffany Haddish valódi embereket terrorizál a Bad Tripben

Egészestés prank show-val jelentkezik Eric André és Tiffany Haddish. A Jackasst idéző szívató filmben hétköznapi embereket igyekeztek lépre csalni, akik óvatlanul sétáltak bele a komikusok abszurd csapdáiba. 

Új szívatás-sorozattal jelentkeznek a zseniális The Eric Andre Show alkotói. Az Adult Swim szürreális talk show-ja után ezúttal egy egészestés filmben készülnek nevettetni. A sorozatból ismerős prank vonal megmaradt, ám ezúttal a celebek átverése helyett celebekkel vernek át gyanútlan járókelőket. Eric Andéhoz csatlakozott ugyanis a Girls Tripből ismert Tiffany Haddis és a Tűnj el! komikus mellékszereplője, Lil Rel Howery.

Az előzetes az alábbi szöveggel nyit, melyben tömören pár sorba sűrítik a film koncepcióját. „Figyelem! A következő prankeket professzionális színészek hajtják végre erről mit sem sejtő, valódi embereken, akik életükben nem döbbentek meg ennyire. Élvezzék az utazást!” A korhatáros (Red Band) trailer nagyjából elárulja, mire lehet számítani a filmben: gátlástalan közösségi izgatásból nem lesz hiány, e köré kellett költeni valami történetszerűt, mely szerint André karaktere haverjával megpattan nővére autójával New Yorkba, mialatt válogatott kínzásoknak teszik ki az éppen útjukba kerülő polgárokat. Filmbéli nővére, Tiffany Haddish sem tesz másképp. Ő épp hűvösön ül, csínytevő öccse pedig nem számít arra, hogy testvére szó szerint kimászik a börtönből. A filmben így egymásba folyik a valóság és a fikció, ám Eric André korábbi talk show-jához képest a szürreális vonal takaréklángra lett kapcsolva.

http://www.youtube.com/watch?reload=9&v=Ue3XdtKEaqI

 

A forgatókönyvet a Jackass és a Jackass: Rossz nagyapó producere, Jeff Tremaine írta, a rendezői székben pedig a The Eric André Show-t is jegyző Kitao Sakurai foglalt helyet.

Az Egyesült Államokban október 25-én jelenik meg a Bad Trip, hazai forgalmazásról egyelőre nincs hír.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..