Hírek

Érkezhet Az elnök emberei reboot?

Aaron Sorkin szerint Az elnök emberei újrakezdésének ötlete egy ideje kering már, neki pedig konkrét elképzelései is vannak róla.

Aaron Sorkin jelenleg új filmjével, az Elit játszmával (Molly’s Game) van sajtókörúton. Bár első sorban forgatókönyvíróként ismert (Social Network, Egy becsületbeli ügy), ez az első nagyjátékfilmje, melyet ő is rendez. Egyik interjúban elmesélte, hogy az NBC-től kapott ajánlatot Az elnök emberei című sorozat folytatására, melynek annak idején kreátora volt.

Sorkint elmondása szerint nem érdekli a projekt, mert nem akarja a Trump-érát bemutatni egy sorozat keretei közt.

Korábbi nyilatkozatában a jelenlegi elnököt ostoba fickónak nevezte nyilvánvaló pszichiátriai problémákkal – egy ilyet pedig nem akar főszereplővé tenni. Sorkin saját elképzelései szerint a This is Usszal és az American Crime Story-val ismertté vált és Emmy-díjat bezsebelt Sterling K. Brownt helyezné a főszerepbe.

Aaron Sorkin

Az 1999-től 2006-ig futó sorozat későbbi újraindítása egyfajta soft-reboot lehetne, tehát a későbbi elnök akár konzultálhatna is a Martin Sheen által alakított Bartlettel – csakúgy, mint Bill Clinton annak idején Nixonnal. Az NBC régóta parkolópályán tartja Az elnök emberei ötletét, ám Sorkin nélkül nem valószínű, hogy hozzákezdenek egy ekkora örökséggel bíró projekthez.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..