Hírek

Érkezik A férjem védelmében 7. évada

The Good Wife November 18-án vadonatúj részekkel folytatódik A férjem védelmében, a Universal Channel műsorán. Az Amerikai Filmintézet által az egyik legjobb televíziós műsornak nevezett dráma ezúttal minden eddiginél bátrabban fűszerezi a cselekményeket a politikai szálakkal, amelyek ezúttal még jobban kapcsolódnak majd a valós amerikai történésekhez is.

A férjem védelmében évekig kiválóan hozta a politikán és tárgyalótermeken átívelő történeteket, most mégis úgy döntött, a hetedik évadban még nagyobb és még bátrabb lesz. Az új évad az eseményeket a nemzeti politikai helyzetre tereli, amikor Peter Florrick egy valódi politikus, Hillary Clinton ellen küzd majd a demokraták elnöki posztjáért. Ez persze nem jelenti, hogy Clinton fel is tűnik a CBS kritikusok által is elismert sorozatában. Annyi azonban bizonyos, hogy A férjem védelmében trükkös epizódokkal ajándékozza meg a nézőket, és a sztori szorosan kapcsolódik majd a valós aktuálpolitikai történésekhez.

Az évadpremierben Peter – Illinois kormányzójaként – egy nemzeti stratéga segítségét kéri elnöki kampányához, miközben politikai karrierjének befejezése után Aliciának (Julianna Margulies) újra meg kell találnia önmagát. A nő labilissá vált karrierjét úgy próbálja megmenteni, hogy olyan letartóztatottaknak nyújt jogi képviseletet, akiknek céljuk az óvadék ellenében történő szabadlábra helyezés. A visszatérésben egy nyugodt, tapasztalt nyomozó, Jason Crouse lesz a segítségére. Alexet a Grace klinika és Odaát című sorozatókból jól ismert Jeffrey Dean Morgan alakítja, aki garancia arra, hogy nem csak a sármos férfiszínészek, de a kiváló színészi játék rajongói is megkapják, amire vágynak.

Julianna Margulies és Jeffrey Dean Morgan
Julianna Margulies és Jeffrey Dean Morgan

„Évek óta imádjuk és csodáljuk Jeffrey Dean Morgant, és teljesen odáig voltunk tőle, hogy Julianna is így van ezzel. Így nem sokat gondolkodtunk azon, hogy megkérjük, csatlakozzon a csapathoz” – mesélték a producerek, Robert és Michelle King.

Az öt Emmy- és három Golden Globe jelöléssel kitüntetett A férjem védelmében hetedik évada november 18-án 21.20-kor debütál a Universal Channel műsorán.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com