Hírek

Érkezik a Nicsak, ki beszél remakeje

Már meg sem ütközünk azon, hogy semmi sem szent, inkább csak érdektelenül bólintunk az összes ötlettelen remake hírére. Ezúttal a Deadline hozta le, hogy a Nicsak, ki beszél sem kerülte el a trendet, ismét belehallgathatunk egy kisgyerek gondolataiba.

Maga az ötlet persze logikus, hiszen az 1989-es film anno nagy közönségsiker lett, ráadásul az alkotás két folytatást is kapott. Mindhárom filmben John Travolta és Kirstie Alley a főszereplők, mellettük pedig olyan sztárok szólaltak meg a Nicsak, ki beszél-trilógiában, mint Bruce Willis, Diane Keaton vagy Danny DeVito.

Jeremy Garelick írja és rendezi a készülő remake-et, Adam Fields pedig a produceri teendőket látja majd el. Utóbbi olyan nem éppen könnyed hangulatú filmekben tette le a kéznyomát, mint a Donnie Darko, a Sin City: Ölni tudnál érte vagy a Képszakadás. Garelick egyetlen mozifilmje pedig a Bérhaverok volt, úgyhogy kíváncsian várjuk, mit hoznak össze ők ketten.

Az biztos, hogy az író-rendező saját élményekből is merít majd, hiszen egy négygyermekes családapáról beszélünk, ráadásul a gyerekek közt egy ikerpár is van. A készítő elmondta, hogy szerinte mivel a babákkal mindenkinek könnyebb és humorosabb azonosulnia, de legalább is mindenki szeret egy aranyos és vicces babát nézni, ezért van értelme a film újragondolásának. Mindenképpen modernizálni szeretnék a művet, illetve a szereplőgárdát is sokszínűnek ígérik.

Pontos története egyelőre nincsen tehát az új Nicsak, ki beszélnek, ahogy szereplők sem, és azt sem tudni még, hogy vajon csak egy baba, több baba vagy megint egy több állattal felvértezett baba szólal majd meg a nagyvásznon.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya