Hírek

Érkezik a Ragadozó előzményfilmje

Már hivatalos címet és premierdátumot is kapott a Ragadozó (Predator) franchise készülő előzményfilmje, ami az ember legelső ragadozó vadászatát meséli majd el.

A Disney végre felfedte a legújabb Ragadozó film címét és várható premierdátumát: az új installáció a Prey (azaz: Préda) címet viseli és 2022 nyarára várható. Egy előzményfilmről van szó, ami az 1987-es, Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült ikonikus alkotásnál is korábbra repít vissza minket. Hogy pontosan hova és melyik időszakba, az alkotók egyelőre még titokban tartják. John Davis producer a Collidernek a következőt nyilatkozta, mikor a korszakról kérdezték: „nyugodtan használd a képzelőerődet… korai.”

A Prey többi részletéről hál’istennek többet árultak el:

a rendezője Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10.) lesz, a forgatókönyvet pedig Patrick Aison jegyzi. Főszerepben Amber Midthundert (Jeges pokol, Légió) láthatjuk majd, mellette Dakota Beavers és Dane DiLiegro tűnik még majd fel. Feltételezhető, hogy DiLiegro a ragadozó bőrébe bújik majd, hisz már több alkalommal láthattuk őt szörnyek szerepében. John Davis így foglalta össze, mit várhatunk az előzményfilmtől:

„Visszatér az eredeti A ragadozó film szelleméhez. Az ember leleményességéről szól, aki nem adja fel, aki képes megfigyelni és értelmezni, és aki lényegében képes legyőzni egy nálánál erősebb, hatalmasabb, felkészültebb erőt.”

A forgatás szeptemberben ért véget, a film 2022 nyarán landol a Hulu streamingszolgáltatón.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com