Hírek

Érkezik a Szemfényvesztők 3. része!

Az eddig két varázslós heist filmet számláló Szemfényvesztők trilógiává dagad – Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco és Morgan Freeman is visszatérnek a folytatásban. 

Lionsgate istállójában készülő bűvészekkel teli thriller, a Szemfényvesztők harmadik részében (Now You See Me 3) a jól ismert arcokhoz – Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco és Morgan Freeman – a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületből és a The American Society of Magical Negroesból ismerős Justice Smith, a Téli szünetből kitörő Dominic Sessa és a Barbie színésznője,  Ariana Greenblatt csatlakoznak majd.

A cselekmény részleteiről egyelőre nem sokat tudni, de az alaphelyzet nem változik: egy a Négy Lovas néven ismert civakodó bűvészkvartett körül forognak az események, miközben a nézők a bűvészek egy új generációjával is megismerkedhet. Az immáron trilógiává bővült sorozat első része 2013-ban Louis Leterrier rendezésében, míg a folytatás 2016-ban Jon M. Chu dirigálásában érkezett a mozikba. A jelenlegi rész rendezői székében Ruben Fleischer ül majd, a forgatókönyvet Eric Warren Singer, Seth Grahame-Smith és Mike Lesslie írja.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com