Hírek

Érkezik a True Detective 4. évada, Barry Jenkins rendezi

Az HBO hivatalosan is jóváhagyta a True Detective negyedik évadát, Issa López írja, Barry Jenkins producer lesz.

True Detective: Night Country (azaz kb. „A törvény nevében: Az éjjel országa”) címmel érkezik a neves antológiasorozat, a True Detective negyedik évada – tudta meg a Variety.

Bár az HBO nem kommentálta az értesülést, a lap úgy tudja, hogy házon belül már hivatalos a negyedik évad indulása. Az író Issa López lesz, az egyik executive producer pedig Barry Jenkins, a Holdfény rendezője.

Az új évad a sarkvidéken játszódik majd, ahol az éjjel 24 órán keresztül is tarthat – innen az alcím. Állítólag két női főszereplő vezeti majd az évadot, de még semmilyen hír nincs a színészekről.

Ez lesz az első évad – állítólag –, ami Nic Pizzolatto részvétele nélkül forog: Pizzolatto alkotta meg a sorozatot, és ő írta az első három évad legtöbb forgatókönyvét is.

Az előző három évad során a True Detective 23 Emmy nevezést és 5 győzelmet ért el. A második és harmadik évadot négy év választotta el; nem meglepő tehát a mostani, többéves kihagyás sem.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com