Hírek

Érkezik az Agymenők legújabb évada

AgymenokKezdetét veszi a nagy szitkom-csata. Amerika második legnézettebb sorozata, a Modern család után megérkezett Észak-Amerika első számú kedvence is a Comedy Central képernyőjére. Az eredetivel szinte egy időben indul el az Agymenők 8. évada a magyar humorcsatornán. Vajon a magyar nézők melyik sorozatot értékelik majd jobban?

A televíziózás történetének egyik legnézettebb, legtöbbet idézett és nem utolsó sorban legdrágább szitkomjának friss szezonjára már nem kell sokat várniuk a rajongóknak. Az Agymenők új évadát az amerikai tévékkel párhuzamosan adja le a Comedy Central. A négy ”kocka” története ott folytatódik, ahol a hetedik évadban abbamaradt. Sheldon (Jim Parsons) elhagyja társait és Kaliforniát is, hogy magányos utazgatásba kezdjen. Természetesen kirabolják és egy szál fecskében és egy pólóban riogatja a vasútállomáson várakozókat. Amy (Maylim Bialik) és Leonard (Johnny Galecki) egészen Arizonáig kocsikáznak kellően idegesítő, de szerethető barátjukért. Sheldont az ág is húzza: nemcsak a kedvenc képregényboltja zárt be, de az egyetem azt is közli vele, hogy a húrelméleten kell dolgoznia. Közben Leonard és dögös barátnője, Penny (Kaley Cuoco) eljegyezték egymást, így az összeköltözés is aktuálissá vált.

Ahogyan a szereplők is kilépnek komfortzónájukból, az Agymenők sorozata is minden eddiginél változatosabb, drámai részekkel gördül tovább.

Az Agymenők legújabb, 8. évada december 5-től, péntekenként 20:00-kor a Comedy Central műsorán.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com