Hírek

Érkezik az Erőszakik és a Három óriásplakát… rendezőjének új filmje

Három óriásplakát Ebbing határában

Martin McDonagh, a Három óriásplakát Ebbing határában és az Erőszakik rendezője a Disney Searchlightnál készíti új filmjét.

A 2018-as év egyik díjszezon-szenzációja a Három óriásplakát Ebbing határában című film volt: „felejthetetlen (…) az év egyik legsikeresebb és legnépszerűbb filmje” – írtuk róla. A rendező, Martin McDonagh pedig már azelőtt is jól ismert volt a filmrajongók köreiben, főleg 2008-as In Bruges című remekműve miatt (aminek a magyar címét sokan nem hajlandók leírni; nekem is elég volt a leadben, szóval maradjon In Bruges).

McDonagh a Három óriásplakát sikere óta – hét Oscar-nevezés és két szereplői díj, Frances McDormand és Sam Rockwell részére – még nem fogott új filmbe. A Három óriásplakáton kívül legutóbb bemutatott műve egy hatalmas kritikai sikerrel fogadott színmű volt (Hangman; Anglia második legjobb hóhérjáról), amelyet 2015-ben mutattak be Londonban, de csak idén kerül az Egyesült Államokban a Broadwayre.

Most azonban a Disney (korábban Fox) Searchlight stúdiójával együtt bejelentették, hogy érkezik McDonagh új filmje

írja a Variety.

Az egyelőre cím nélküli mű két jóbarátot követ, akik egy ír szigeten élnek, ám akik egész életükben tartó barátsága hirtelen megkeseredik egy váratlan esemény miatt – ijesztő következményekkel mindkettejük számára.

A produkció ez évben kezdődik; színészeket még nem véglegesítettek. McDonagh írja és rendezi is a filmet.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com