Hírek

Zac Efronnal érkezik az új Három férfi és egy bébi

Az 1987-es mára már klasszikusnak számító Három férfi és egy bébi remakje Zac Efron főszereplésével készül – tudtuk meg a Collider híreiből.

Leonard Nimoy A Három férfi és egy bébi című filmje már eleve egy remake, a francia Három férfi és egy mózeskosár újradolgozása, de legtöbben úgyis erre az 1987-es verzióra emlékszünk, amiben a cukiapukák Tom Selleck, Steve Guttenberg és Ted Danson. A film nagy sikere annak köszönhető, hogy roppantul szívmelengető és vicces is.

A három értelmiségi agglegény életét teljesen felkavarja a nyakukba pottyant baba.

És bizony nem csoda, hogy egy gyerek érkezése nagy hatással van a családra, akár három férfi a szülő, akár anyuka-apuka van jelen, vagy bármilyen más változat. A szülővé válás filmjeiről írtunk is egy összeállítást:

Filmek a szülővé válásról

A legújabb remake írója Will Reichel, a producer pedig Gordon Gray. Ami a három apukát illeti, egyelőre azt tudni, hogy Zac Efron lesz az egyikőjük. Efron számára ez mindenképp nagy váltás, hiszen legutóbb Ted Bundy szerepét játszotta el az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben. Igen, arról a Ted Bundyról van szó, aki 30 nő meggyilkolását ismerte be, és feltehetően még ennél is több áldozata volt. Ezzel együtt az is tény, hogy valószínűleg a történelem legsármosabb sorozatgyilkosa volt.

Nos, a sárm marad, a sorozatgyilkosból pedig apuka lesz.

Korábban Efron ugyan már szerepelt kisgyerekes vígjátékban, de akkor még a másik oldalon állt. A 2014-es Neighborsben ő a rosszfiú, aki véget nem érő partikkal keseríti meg a kisgyerekes szomszéd pár életét.

Zac Efron amúgy a nyarat utazgatással töltötte, amit a Netflixen követhetünk nyomon Down to Earth címmel. Reméljük, feltöltődött az útja során, és készen áll bevonulni a stúdióba egy újabb film forgatására!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com