Hírek

Megvan, hogy mikor érkezik az Utódlás 3. évada

Az HBO különböző szociális média felületeken jelentette be, hogy októberben debütál az Utódlás várva-várt 3. évada.

A 9 Emmy-díjas Utódlás Twitter fiókja a Logan Royt alakító Brian Cox fotójával, és egy rövid és velős leírással („október”) hozta lázba a rajongókat hétfő reggel. Az új évad nemrégiben megjelent előzeteséből kiderült, hogy a sztori nem sokkal a 2. évad vége után, 2019 októberében folytatódik, amikor Kendall fellépett apja, Logan ellen.

A sorozat beharangozója szerint a 3. évadban a családi feszültség fokozódik, a keserű vállalati csata pedig könnyen „családi polgárháborúvá” válhat.

A sorozat eddigi évadaiban Cox mellett olyan színészek brillíroztak, mint Jeremy Strong (Kendall Roy), Sarah Snook (Shiv Roy), Kieran Culkin (Roman Roy), Alan Ruck (Connor Roy). A 3. évad  színészgárdája többek közt Adrien Brody, Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, és Linda Emond nevével egészül ki, ez pedig bőven ad okot izgalomra.

Az Utódlás 3. évada októberben érkezik majd az HBO platformjaira. Korábban a show executive producere, Georgia Pritchett a The Times-nak mesélt a szakmai és közönségsikerről, illetve arról, hogy a sorozat legfeljebb 5 évadból áll majd, de az is elképzelhető, hogy már 4 évad után el kell búcsúznunk a Roy családtól.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés