Hírek

Erősödő sztárgárda – nagy nevek a Fekete Tükör új évadjában

Fekete-tükör-Kate-Mara-Aaron-Paul

Többek között Aaron Paul és Kate Mara is csatlakozott a Fekete tükör hatodik évadjához, ami így erős sztárgárdát tud felmutatni.

A Fekete tükör hatodik évadjának szereplői már aláírták a szerződésüket – adott hírt róla a Variety. Májusban, mikor beszámoltunk arról, hogy készül a népszerű sorozat hatodik évadja, a szereplőgárdáról semmit sem tudtunk. Most kiderült, hogy a

Fekete tükör új részeiben biztosan szerepelni fog Aaron Paul, Kate Mara, Josh Hartnett és Zazie Beetz.

Aaron Paul nevét egy világ ismerte meg a Breaking Bad 5 évadján keresztül. Szerepelt azóta a sorozat folytatásában, az El Caminoban, de olyan filmekben is, mint Az utolsó ház balra, vagy a Need for Speed. A színész a Westworld új évadjában is feltűnt. Kate Mara olyan filmek után, mint a Mentőexpedíció, vagy a Fantasztikus négyes egyre többet szerepel sorozatokban is: Póz, Teacher. A színésznő szerepel az idei év egyik leginkább várt filmjében, a Sundance kedvenc Call Jane-ben.

Josh Hartnett legismertebb szerepe a 2006-os Alvilági játékokban volt, de szerepelt Jason Statham mellett az Egy igazán dühös emberben is. Zazie Beetz szerepelt a Deadpool második részében, ahol Dominot alakította, de a Jokerben is láthattuk Joaquin Phoenix oldalán.

A Fekete tükör eddig is nagy hangsúlyt fektetett castingra, több azóta befutott sztár ugródeszkája volt a sorozat, de neves színészek is feltűntek egy-egy rész erejéig. Az előző évadokban szerepelt Wyatt Russell, Bryce Dallas Howard, Jon Hamm és Daniel Kaluuya is. A mindössze három részes ötödik évadban láthattuk Anthony Mackie-t, Yahya Abdul-Mateen II-t, Topher Grace-t és Miley Cyrust is.

Az alkotók egyelőre nem árultak el semmi részletet az új évadról, de azt megígérték, hogy több epizódot fog tartalmazni, mint az előző. A nyugtalanító témákat feszegető sorozat ötödik évadja három éve debütált. A hatodik lesz az első évad Charlie Brooker, a sorozat kreátora nélkül, aki 2020-ban hagyta el a szériát és produkciós cégét. A folytonosság azonban valószínűleg megmarad, hiszen a Fekete tükör gazdája továbbra is a Netflix. A streamer a sorozat első két évadja után vette meg a jogokat a brit Channel 4-tól.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!