Hírek

Érzékeny bokszdrámában szerepel Charlie Hunnam – Jungleland előzetes

Testvérpárt alakít a Jungleland című filmben Charlie Hunnam és Jack O’Connor. A Torontóban debütáló bokszdráma most előzetest kapott.

Noha már 2019-ben elkészült, csak az idén ősszel mutatták be először a Jungleland című alkotást, amelyben Charlie Hunnam és Jack O’Connor a boksz mocskos világába vezeti be a nézőt. A Torontói Filmfesztiválon bemutatkozó drámához most jött egy csendesebb, de hatásos előzetes.

A Max Winkler rendezte műben O’Connor alakítja a bokszoló Liont, míg Hunnam a bátyját és edzőjét ülteti vászonra, Stanley-t. Utóbbi egy finoman szólva sem tisztességes fogadás elvesztése miatt hatalmas összeggel tartozik a helyi alvilág vezérének, ezért a testvérpár útra kel, hogy eljusson Lion élete legfontosabb meccsére. Az út azonban nem zökkenőmentes: a két fivér kapcsolata sosem volt rózsás, egy szerelmi szál miatt azonban tovább komplikálódnak a dolgok közöttük.

Hunnam és O’Connor mellett szerepel a filmben az egyre jobban befutó Jonathan Majors is, akit a Lovecraft Country és Az 5 bajtárs című alkotásokból ismerhetnek sokan. Hozzájuk csatlakozik még Jessica Barden és Fran Kranz.

A Jungleland a tervek szerint november 6-án kerül az amerikai mozikba, 10-én pedig már digitális felületekre is felkerül. Hazai forgalmazásról egyelőre nem tudni.

Charlie Hunnam egyébként továbbra is a drámai-akció vonalon mozog, hiszen a Úriemberek és a Jungleland után egy akció-thrillerben látjuk majd őt, ez lesz a Waldo. Továbbá a Shantaram című sorozat főszerepét is ő kapta, amiben egy ex-drogfüggőt alakít, aki miután megszökik a börtönből orvosnak hazudja magát és Indiába költözik. Nem rossz kiindulópont egy izgalmas történethez!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés