Hírek

Ethan Hawke újra a Sinister rendezőjével dolgozik

Jason Blum producer és Ethan Hawke kilencedik közös munkájára készül, az új horror rendezője pedig a Sinister alkotója, Scott Derrickson.

Meglehetősen szaftos és rémületes alaphelyzettel rendelkezik Scott Derrickson következő projektje. A megannyi horrorfilm, valamint a 2016-os Doctor Strange rendezője, miután a szuperhősfilm folytatását otthagyta a szokásos „kreatív nézeteltérések” címszóval, kamaradarabot készít, ráadásul a Sinister főszerepét alakító Ethan Hawke is visszatér vele.

A történet szerint a film főhőse egy pincében tér magához, mely halott gyerekek vérében ázik. A helyiségben pedig található egy hagyományos módon nem működő antik telefon, amely esténként megcsörren.

A vonal túloldalán túlvilágra áttért lelkek zargatják a bezártságban senyvedő embert.

A paranormális Fűrész-koncepció Joe Hill regényíró műve. A The Black Phone nem meglepő módon – tekintve, hogy horrorfilm és feltehetően alacsony költségvetésű – a Blumhouse Productions háza táján készül. Jason Blum és Ethan Hawke olyan közös munkákat tudhat maga mögött, mint A bűn éjszakája, vagy Hawke saját sorozata, a The Good Lord Bird.

Tízből tíz: Ethan Hawke legjobb alakításai

A 2012-es Sinister kapcsán tudományos kutatások bizonyították, hogy a legijesztőbb film, ami valaha készült. Az alkotók tehát magasra rakták a lécet. A The Black Phone forgatásának kezdete februárra tehető, ami azért is meglepő, hiszen Ethan Hawke-ról nem rég derült ki, hogy a Moon Knight című Marvel-sorozatban is szerepet vállal, amit hamarosan hazánkban forgatnak.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com