Hírek

Az Eufória új posztere Zendaya karakterét helyezi a középpontba

Az Eufória második évada január 9-től lesz megtekinthető, addig is a HBO közzétette a sorozat plakátját, melyen Rue (Zendaya) karaktere került a középpontba, amint épp sütkérezik a napfényben.

Annak idején 2019-ben, amikor a HBO elindította az Eufória sorozatot, megismerhettük Rue-t, Jules-t és a többi tinédzsert, akik próbálják túlélni azt a veszélyes és stresszes közeget, ami az életük színterét adja. A történet a fiatalok drogfüggőségét helyezte a történet középpontjába, illetve hogy a social médiának milyen szerepe van az életükben, vagyis miképpen nyer teret a virtuális élet a valós élettérrel szemben. Az első évad Rue (Zendaya) életét a rehab utáni időszaktól meséli el, amely nem mentes a droghasználattól. Ekkor találkozik Jules-val, akivel a gyorsan eszkalálódó romantikus kapcsolata egy újfajta boldogságot ígér, legalábbis egy időre.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A HBO a két évad között két különkiadást is bemutatott.

Az egyik (Eufória különkiadás, 1. rész: Rue) Rue sorsát, míg a másik (Eufória különkiadás, 2. rész: Jules) Jules vallomásait mutatja be. A két különkiadás afféle kényszermegoldásként készült el a pandémia okozta gyártási nehézségek miatt, melyek azonban lehetővé tették az egy helyszínen két embert bemutató nagyságrendű produkciót. Így kaphattunk két különálló és igencsak személyes részt a második évad érkezéséig, főleg hogy Jules karakterét megformáló Hunter Schafer maga is transznemű és ő is közreműködött a szövegek megírásában.

Azonban a második éved Rue történetére fog fókuszálni. A nemrég bemutatott előzetesben Rue és a körülötte zajló eszméletlenül kaotikus világot láthatjuk. A magába szippantó képi világért továbbra is Rév Marcell operatőr felel. A sorozat író-rendezője pedig Sam Levinson. A gyönyörű új poszter Rue egy boldog pillanatára emlékeztet minket.

A második évad január 9-től érkezik a HBO Maxra.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés