Hírek

Eva Green vezeti a perzsákat görögök ellen a 300 folytatásának előzetesében

300 -- A birodalom hajnalaA 300 folytatásának,  300 – A birodalom hajnala, előzetesében egy női főhős vívja meg a küzdelmet a görögökkel.

Eva Green mint bosszúálló amazon vezeti a perzsák görögökre törő seregét a 300 folytatásának második előzetesében, amit nem rég jelentetett meg a Warner Bros. A video a filmben látható erős női karakterekre helyezi a hangsúlyt: Eva Green, mint a könyörtelen Amazon harcos Artemesia és Lena Headey (a Trónok harca Cersei-je), mint Gorgo királyné.

A nagy szabású eposz új fejezetében a tengeren folytatódik a küzdelem. A görög vezér Themistocles (Sullivan Stapleton) megpróbálja egyesíteni a görögöket, hogy kivédjék az istenséggé átlényegülő Xerxes (Rodrigo Santoro) perzsa seregének invázióját. A birodalom hajnala egyben előtörténete és folytatása is Zack Snyder képregény adaptációjának, hiszen Xerxes háttértörténetét is megismerjük, mielőtt a történet az Artemisiumi tengeri csatával folytatódna. Így az új film a 300 középpontjában álló Thermopülai csata előtt, alatt és utána is játszódik. Snyder ezúttal producerként működik közre, az új film a tévéreklám rendezőként ismert Noam Murro munkája. A 300 – A birodalom hajnala várhatóan tele lesz akcióval és remélhetőleg vizualitásában is felér majd az előzőhöz.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya