Hírek

Evan Rachel Wood egy dokumentumfilmben mesél Marilyn Mansonról

Evan Rachel Wood színésznő 18 évesen került kapcsolatba Mansonnal. A Phoenix Rising kétrészes HBO Max dokumentumfilmben arról beszél, miként segíti a bántalmazott nőket.

A Phoenix Rising dokumentumfilm mottója szerint Evan Rachel Wood színész és aktivista célja biztosítani, hogy mással ne forduljon elő. Az Amy Berg rendezte produkció a háztartáson belüli erőszak túlélőit támogató segítőket mutatja be. Vagyis azokat az aktivistákat, akik átéltek hasonlót vagy kellő empátiával rendelkeznek ahhoz, hogy egy bántalmazott el tudja mondani, miken ment keresztül.

Evan Rachel Wood maga is egy ilyen támogató csoportban lelte meg békéjét és döntötte el, hogy tenni szeretne másokért.

Evan Rachel Wood-t számos filmben láthattuk, mint a Tizenhárom, 1998-ban az Átkozott boszorkák című filmben Kylie-t alakította. Számos sorozatban is szerepet kapott, mint a CSI: A helyszínelők és a Westworld. A Jégvarázs 2.-ben Iduna hangját adta. De ismert Marilyn Manson kapcsán is, akivel 18 évesen került kapcsolatba. A Phoenix Rising előzetesében arról beszél, hogy Marilyn Manson miként kontrollálta őt, ami később szexuális zaklatáshoz vezetett. A zenész szerint nem történt szexuális zaklatás.

A film 2022-ben a Sundance-on debütált. A dokumentumfilm archívokat és intim közegben felvett interjúkat is tartalmaz, amelyben több olyan nő is nyilatkozik, aki kapcsolatban volt Marilyn Mansonnal.

A Phoenix Rising 2022. március 25-től látható a HBO Max műsorán.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com