Hírek

Evan Rachel Wood is csatlakozhat a Jégvarázs 2-höz

Jégvarázs (Frozen)
Jégvarázs (Frozen)

A sorozatszféra két legtehetségesebb színésze most az animációs filmek világába készül fejest ugrani! 

Ismét bankot robbantana a Disney a jövőre érkező Jégvarázs folytatásával! A 2013-as eredeti annak idején minden idők 5. legjövedelmezőbb mozija volt a maga 1,29 milliárd dolláros bevételével. A két Oscar-díjjal kitüntetett animációs musical azóta egészen a 12. helyig csúszott vissza (a Disney ezt aligha bánja, hiszen javarészt a gyártó egyéb szuperprodukciói előzték be), ám egészen a mai napig a valaha volt legjövedelmezőbb animációs film.

A várakozások tehát nagyok a jövőre érkező Jégvarázs 2-vel szemben, melynek megújult stábjáról most kezdett pontos információkat elhinteni a stúdió. Amit eddig is tudni véltünk, hogy Idina Menzel, Kristen Bell és Josh Gad visszatér mint Elsa, Anna és Olaf. A Variety információi szerint a Westworld egyik főszereplőjével, a Golden Globe és Emmy-jelölt Evan Rachel Wooddal és a This Is Us-ból ismert Emmy és Golden Globe-díjas Sterling K. Brownnal egészülhet ki a film szinkronszínészeinek stábja. Érdekesség, hogy Brown a szintén jövőre érkező Waves című musicalben is dalra fakad majd. Kettejük karaktereiről egyelőre nincs információ, ahogy arról sem, hogy a Kristoffot megszólaltató Jonathan Groff visszatér-e a folytatásban.

A film premierdátuma 2019. november 27-re van kitűzve az Egyesült Államokban, vélhetően ekkortájt éri el a hazai mozikat is.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com