Hírek

A legendás Evel Knievelt kelti életre a Rólunk szól sztárja

Milo Ventimiglia fogja alakítani az amerikai motoros fenegyereket, Evel Knievelt egy minisorozat erejéig.

A USA Network megrendelése nyomán készítenek limitált sorozatot Evel Knievelről, aki vakmerő motoros ugratásaival során vált világhírűvé. Az Evel a ’70-es évek világába kalauzol el minket, és megmutatja Knievel életét a legnagyobb, legfélelmetesebb ugrása előtt. A sorozat nem az első filmes adaptációja a motoros életének: korábban George Hamilton formálta meg őt az Evel Knievel című filmben, majd George Eads egy hasonló című tévés produkcióban.

Most Milo Ventimiglián a sor, aki már tapasztalt tévés sztár.

A színész a Szívek szállodája és a Hősök sorozat Peter Petrellije után jelenleg a Rólunk szól című tévés drámában alakít. És már három éve gyűjti az Emmy-jelöléseket munkája elismeréseként.

Az Esküdt ellenségeket, a Mr. Robotot és a Briliáns elméket is gyártó tévétársaság elnöke méltatta a készülő produkciót: „Evel Knievel hihetetlen élete és útja filmre kívánkozik, és izgatottak vagyunk a készülő projekt kapcsán.” – emellett azt is nyilatkozta – „A USA Network sajátossága, hogy ünnepelt hősökről, lázadókról és példaképekről mesél. És ki lehetne érdekesebb, mint az egyik legnagyobb adrenalinfüggő?”

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..