Hírek

Angelina Jolie és Christoph Waltz egy filmben?

Angelina Jolie és Christoph Waltz házaspárként tűnnek majd fel az Every Note Played  című adaptációban? Az STXfilms pénteki bejelentése alapján egyre valószínűbb.

A stúdió pénteken nyilatkozott a tervbe vett Every Note Played című film részleteivel kapcsolatban. A megfilmesítés alapjául szolgáló regényt az a Lise Genova jegyzi, aki a Megmaradt Alice-nek című, saját maga által kiadott regényével vált íróként ismertté. A megfilmesítés révén pedig Julianne Moore megkapta élete elő Oscar-díját.

„Izgatottan várjuk, hogy összehozzuk ezt a csapatot ehhez a mély, izgalmas és felemelő történethez”

— nyilatkozta a tervbe vett filmmel kapcsolatban az STXfilms elnöke, Adam Fogelson.

Az eredetileg neurobiológusként dolgozó Genova Every Note Played című regényének főszereplője egy világhírű zongorista, akinek a pályáját egy ALS diagnózis töri derékba. A megváltozott jövővel volt felesége segítségével néz szembe, egyben a múltba is belemerülhetnek, zátonyra futott kapcsolatuk részleteit is lehetőségük nyílik feldolgozni.

Genova válása után kezdett komolyabban az írásra koncentrálni. A Megmaradt Alice-nek 37 nyelven jelent meg. Az Every Note Played az írónő ötödik regénye, ami 2018-ban került fel a könyvesboltok polcaira.

A rendezői székkel az a Michael Sucsy szemez, akinek a neve a 2009-es Két nő egy ház révén és a 13 okom volt egyik rendezőjeként lehet ismerős sokak számára.

Waltz, aki jellemzően negatív főhősök szerepében tűnik fel a vásznon, Wes Anderson The French Dispatch című filmjében lesz majd látható, utána pedig a 2015-ös 007 Spectre – A Fantom után  ismét feltűnik Blofeldként is a vásznon. Míg Jolie-t Thenaként láthatja viszont a közönség a Marvel Örökkévalók című szuperhősfilmjében előreláthatólag 2021-ben.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com