Hírek

Ewan McGregor úriember marad – A Gentleman In Moscow előzetes

A Showtime közzétette A Gentleman In Moscow című nyolcrészes sorozatának hivatalos előzetesét. A sorozat premierje március 29-én lesz.

A sorozat Amor Towles azonos című regényének adaptációja, amelyben gróf Alexander Rostov (Ewan McGregor) történetét ismerhetjük meg, aki az orosz forradalom után felfedezi, hogy a történelem „rossz oldalára” helyezték. A bíróság kivégzés helyett a fényűző Hotel Metropol padlásszobájába száműzi, melynek épületét soha többé nem hagyhatja el. Ám ahogy az évek múlnak, az orosz történelem további zűrzavarosabb évtizedei zajlanak a hotel kapui előtt. Mindeközben Rostov a falakon belül megéli az élet olyan nagy jelentőségű pillanatait, mint a barátság, a család és a szerelem átélése.

Ewan McGregor számos arcát megismerhettük már, legjobb alakításairól top 10-es listát is jelentettünk meg. Legutóbbi filmszereplése Del Toro Pinokkiója volt, legutóbbi sorozatszereplése pedig a Obi-Wan Kenobi sorozat. Ezúttal hatalmas bajusszal köszön be luxuszárkájából, amely előreláthatóan bizarr, szórakoztató és érzelmes pillanatokat ígér a sorozat nézőinak.

Ewan McGregor főszereplésén kívül a sorozatban feltűnik Mary Elizabeth Winstead, Anna Urbanova, Alexa Goodall, Johnny Harris és Fehinti Balogun is. A Gentleman In Moscow a Lionsgate Television gyártásában készült a Paramounttal közösen. Ben Vanstone az executive producer és a showrunner, Sam Miller és Sarah O’Gorman pedig rendezőként szerepelnek a stáblistán – adta hírül a Deadline. A sorozat a Paramount+-on lesz látható március 29-től.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com