Hírek

Exkluzív vetítést tartanak a Logan Noir-ból

Korábban mindössze egyszer lehetett megnézni a Logan fekete-fehér változatát – ha lemaradtál, most pótolhatod a különleges élményt!

Március 4-éig az egész világ, így Budapest is Oscar-lázban ég. A 90. Oscar díjátadó gálán ismételten a – főként hollywoodi – filmek legjavát díjazzák, ám az idei év sok szempontból is különleges: először jelöltek nőt a legjobb operatőrnek járó díj kategóriájában (Rachel Morrison – Mudbound), a Get Out, azaz a Tűnj el! pedig műfajtörténelmet írt, hiszen soha ennyi jelölést nem kapott még horrorfilm.

Ám van még egy nagyon különlegesnek számító jelölés! A 2008 óta épülő Marvel Cinematic Universe évről évre ontja magából a képregényadaptációkat, elhozva ezzel a szuperhősök új fénykorát. Mindeddig azonban ezek a filmek csupán a technikai kategóriákban számíthattak jelölésre, viszont most a Logan című X-men film a legjobb adaptált forgatókönyv esélyesei között szerepel.

Az óriási rajongótáborral rendelkező filmes univerzum egy nagyon különleges darabjáról beszélhetünk, ami már nem csupán akciófilmként, hanem mély drámaként is megállja a helyét.

Kevesen tudják, hogy a filmből megjelent egy speciális, fekete-fehér verzió is.

A Logan Noirt egy exkluzív vetítést leszámítva a hazai mozikban nem lehetett megtekinteni, most azonban a Budapest Boulevard Cinema jóvoltából végre szélesvásznon is láthatják a rajongók február 18-án!

Ez a különleges vetítés még azok számára is érdekes lehet, akik egyébként már többször is látták az eredeti verziót, hiszen a színek hiányának köszönhetően a film hangulata, sőt még a jelentése, üzenete is megváltozik, a tavalyi év egyik legjobb drámájává téve a Farkas búcsútörténetét.

A Logan Noir vetítésére már megindult a jegyfoglalás az Art+ Cinema honlapján, érdemes minél hamarabb foglalnia az érdeklődőknek, ha biztosítani szeretnék a helyüket.

Az esemény részletei itt találhatók.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.