Hírek

Extravagáns trailer érkezett az Elton John-filmhez

A fantasy musicalként beharangozott Rocketman jövő májussal készül dalra fakasztani a világot!

Az idén novemberben érkező Freddy Mercury-film, a Bohém rapszódia után újabb rockikon kap nem akármilyen életrajzi filmet! Az Elton John musicalt fantasyelemek fogják tarkítani, melyből egy rövid, de harsány előzetes adhat ízelítőt.

A brit énekes szerepében a Kingsman filmekből és a Soloból ismert Taron Egerton csillogtathatja meg karizmatikus színészi vénáját. Az oldalán játszik majd a sztár menedzsere szerepében Richard Madden, míg a dalszövegíróját Jamie Bell, édesanyját pedig Bryce Dallas Howard formálhatja meg.

A filmet Dexter Fletcher rendező dirigálta a Billy Eliot írójának, Lee Hallnak a forgatókönyvéből, míg maga Elton John producerként működött közre a filmben. Fletcher vette át a stafétát a Bohém rapszódia botrányba keveredett rendezőjétől Bryan Singertől, így egy éven belül két legendás zenészről készített musicalje is megjelenik.

A Rocketmant 2019. május 16-én mutatják be itthon.

Avatar

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya