Hírek

Ez az út! – érkezik a The Book of Boba Fett sorozat, a legendás fejvadász története

The-Book-of-Boba-Fett-Temuera-Morrison

Hivatalos: érkezik a Boba Fett széria, a The Book of Boba Fett. Ezeket már biztosan tudjuk a The Mandalorian spin-off sorozatáról.

Eddig csak elejtett pletykákból és rajongói lelkesedés hajtotta elméletekből tudtuk, hogy készül valami Boba Fett projekt a Star Wars háza táján, de a The Mandalorian utolsó része és a Disney+ közleménye alapján már biztosan állítjuk:

egy év múlva érkezik a The Book of Boba Fett, a fejvadászról szóló spin-off sorozat.

Vigyázz, spoiler! A The Mandalorian második évadának záróepizódja, vagyis a 16. fejezet megmutatta, hogy Boba Fett, a Star Wars eredeti trilógiájában megismert fejvadász visszatér a Tatuin ismert helyszíneire és gyakorlatilag Jabba helyére lép.

Jon Favreau, a sorozat vezetője megerősítette, készül a Boba Fett sorozat, ami nem egyenlő a The Mandalorian harmadik évadával. A Deadline számol be a filmkészítő nyilatkozatáról, miszerint „a történet teljesen különálló és jelenleg forgatjuk.” Favreau hozzátette, hogy direkt tartották vissza az információt, mivel nem akarták lelőni a második évad zárópoénját.

Boba Fettet továbbra is Temuera Morrison játsza, aki a Klónok támadásában Jango Fettet is alakította és (egyelőre) egyetlenként Ming-Na Wen, a The Mandalorian Fennec Shandjét válogatták mellé. A készülő sorozat producerei Jon Favreau, a kizárólag Star Warson dolgozó Dave Filoni és Robert Rodriguez lesznek.

Korábban rengetegszer felmerült egy esetleges Boba Fett spin-off kérdése a Disney égisze alatt, azonban 2018-ban biztossá vált: nem lesz Boba Fett film. Mando és bébi Yoda sikere a Disney+-on azonban új kisképernyős ajtót nyitott sok mellékkarakternek. Így lehetséges, hogy az egyébként is mellékszálon futó, de lassan a középpontba kerülő sorozat világában egy spin-off sorozatot láthatunk. És ez még csak nem is minden! A The Mandalorian második évadában szintén feltűnő Ahsoka Tano (Rosario Dawson) is saját sorozatot kap, de hogy mikor, azt egyelőre nem tudni.

A The Book of Boba Fett 2021 decemberében érkezik a Disney+ felületére.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com