Hírek

Ez lesz a John Wick sorozatban! – The Continental részletek

John Wick_The Continental_Keanu Reeves

Chad Stahelski, a John Wick franchise megalkotója néhány részlettel szolgált a készülő The Continental sorozatról.

Jó ideje semmi hír nem érkezett a készülő John Wick előzménysorozatról, a The Continentalról. Mostanáig! A kaszkadőr-koordinátorból lett az egész John Wick franchise-t maga mögött tudó rendező Chad Stahelski elárult néhány részletet a sorozatról.

Stahelski egy interjúban leszögezte, hogy a tévésorozat teljesen elkülönül a filmektől, de ugyanabban a világban játszódik. A sorozatban producerként jelen lévő filmkészítő, aki a tervek szerint az első epizódot maga rendezi, elég ködösen úgy fogalmazott, hogy „a sorozat szerkezete más lesz és más nézőpontból közelít a karakterekhez.” A Collider értelmezésében ez azt jelenti, hogy a sorozat nagyobb időszakaszt fog lefedni, mint a filmek és kissé más idősíkon is jár majd. A rendező szerint „a sorozat a világ mélységét mutatja, nem csak a bérgyilkosokat, de mindent, ami körülöttük van. Eredettörténetet látunk majd néhány filmes karakterről is.”

Neon démon – John Wick: 3. felvonás – Parabellum

Sajnos Stahelski azt elhallgatta, milyen karakterek fognak eredettörténetet kapni a The Continentalban, de kezdetnek ez sem rossz! Kézenfekvő lenne Ian McShane karaktere, azaz Winston, akivel összerúgja a port John Wick a második részben, mivel ő a tulajdonosa a New York-i Continental szállodának. További ötlet, hogy a rejtélyes portás, Charon (Lance Reddick) kapjon nagyobb figyelmet. A filmekben egyre nagyobb játékidőt kapott (nem hiába), számos történettel szolgálhat a saját és a hotel múltját illetően. Bárhogyan is mélyítse a The Continental a John Wick világot, a rajongókat valószínűleg megvették. Ha pedig a hangulat az első felvonáséhoz fog hasonlítani, akkor nem fogunk csalódni! Az első film legnagyobb erénye volt, hogy a felszín alatt megvillantotta egy bérgyilkos-társadalom mindennapjait.

A The Continental már több éve a köztudatban lebeg, sajnos még mindig nem világos, hogy pontosan hol is tart a projekt.

Így az sem biztos, hogy a Lionsgate tévéstúdiójából mikor kerül a nézők elé, vagyis a premier a 2021. május 21-i John Wick 4 bemutatója után közvetlenül lesz-e. A további részletek mellett tűkön ülve várjuk a fotókat is a sorozatból, remélhetőleg rövidesen azok is érkeznek majd.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com