Hírek

Ez lesz az eddigi legmenőbb Batmobile?

The Batman

Batman új verdája, Batman új ruhája és Batman új felszerelése. Igen, ez mindig érdekli a rajongókat, egyben komoly kihívás a szakemberek számára. A Jeff Frost modelltervező által megálmodott új Batmobile-ról most újabb képek szivárogtak ki. 

Jeff Frost nem bírta ki, feltett néhány jobb minőségű fotót a Matt Reeves Batmanjének járgányáról a saját oldalára.

Batman 1939 óta íródó története során eddig számos autót vezetett. Nehéz választani, hogy melyik volt az eddigi legjobb járgány. A stúdió egy egy órás dokumentumfilmet is elérhetővé tett a témában. Az újra pedig érthető módon minden rajongó kíváncsi.

 

A The Batman kapcsán egyébként eddig már megjelent egy bemutató videó, illetve néhány forgatási fotó is napvilágot látott. Matt Reeves rendező pedig a járgányról, nem is olyan rég, néhány homályos fotót is posztolt:

Kötelezően balladai képek ezek. Jeff Frost korábban említett képei már sokkal többet mutatnak. A rajongók egyből le is csaptak az információra:

Valószínűleg  néhány kisebb finomítást még beiktatnak a tervezők, de az alapvető irány ezeken a képeken már tisztán látszik. A klasszikusnak mondható vonalvezetés felett a futurisztikus megoldások dominálnak.

A „denevéres” jelleg az izommegoldások hátterébe szorult. Kérdés, hogy hogy tetszik majd ez a változat a rajongóknak. Az érdeklődés nagy, ám erre számítani lehetett. Az első képek pedig több pozitív reakciót kaptak. Hamarosan jobb minőségű hivatalos fotókra is lehet számítani az új Batmobile-ról. A film bemutatójára a jelenlegi állás szerint 2021 június 25-éig kell várni.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.