Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya
Hírek

Ez lesz az eddigi legmenőbb Batmobile?

Batman új verdája, Batman új ruhája és Batman új felszerelése. Igen, ez mindig érdekli a rajongókat, egyben komoly kihívás a szakemberek számára. A Jeff Frost modelltervező által megálmodott új Batmobile-ról most újabb képek szivárogtak ki. 

Jeff Frost nem bírta ki, feltett néhány jobb minőségű fotót a Matt Reeves Batmanjének járgányáról a saját oldalára.

Batman 1939 óta íródó története során eddig számos autót vezetett. Nehéz választani, hogy melyik volt az eddigi legjobb járgány. A stúdió egy egy órás dokumentumfilmet is elérhetővé tett a témában. Az újra pedig érthető módon minden rajongó kíváncsi.

 

A The Batman kapcsán egyébként eddig már megjelent egy bemutató videó, illetve néhány forgatási fotó is napvilágot látott. Matt Reeves rendező pedig a járgányról, nem is olyan rég, néhány homályos fotót is posztolt:

Kötelezően balladai képek ezek. Jeff Frost korábban említett képei már sokkal többet mutatnak. A rajongók egyből le is csaptak az információra:

Valószínűleg  néhány kisebb finomítást még beiktatnak a tervezők, de az alapvető irány ezeken a képeken már tisztán látszik. A klasszikusnak mondható vonalvezetés felett a futurisztikus megoldások dominálnak.

A „denevéres” jelleg az izommegoldások hátterébe szorult. Kérdés, hogy hogy tetszik majd ez a változat a rajongóknak. Az érdeklődés nagy, ám erre számítani lehetett. Az első képek pedig több pozitív reakciót kaptak. Hamarosan jobb minőségű hivatalos fotókra is lehet számítani az új Batmobile-ról. A film bemutatójára a jelenlegi állás szerint 2021 június 25-éig kell várni.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. [email protected]