Hírek

Ez most komoly? – Mi kell a férfinak? előzetes

Alapvetően szkeptikus fogadtatást kapott a hír anno, hogy női főszereplővel készítenék el a Mi kell a nőnek? fordított változatát; és hát az előzetes nem fog minket bekergetni a mozikba. Taraji P. Henson ide vagy oda.

Mel Gibson és Helen Hunt bájos és tényleg humoros romantikus vígjátékát is elérte a hollywoodi láz, melyben ahelyett, hogy új és eredeti alkotásokat bíznának női alkotókra, már elkészült filmeket dolgoznak kicsit át.

Ezúttal Taraji P. Henson főszereplésével érkezik a Mi kell a férfinak?, melyben ezúttal egy nő nyer betekintést a férfiak gondolataiba. A rendezői székben Adam Shankman foglal helyet, míg a forgatókönyvet Tina Gordon, Peter Huyck és Alex Gregory rakták össze.

Sajnos az előzetes alapján még csak az sem mondható el, hogy hát jó-jó, de minek ez. A film végtelenül erőltetettnek hat, a humornak morzsáit sem találni benne, Henson karaktere pedig egy antipatikus ripacs. Míg a Mi kell nőnek? tényleg ötletesen és egy könnyed vígjátékhoz képest mélyen nyúlt a férfi-női különbségekhez és a nemek lelki rejtelmeihez, addig a szemszögváltás egyelőre nem ígéri ennek még csak a tizedét sem.

A Mi kell a férfinak? jövő februárban érkezik a mozikba világszerte, akkor mindenki eldöntheti, hogy ennek így van-e bármi értelme.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com