Hírek

Ez nagyot fog ütni! – Narcos: Mexikó (3. évad) előzetes

Narcos_Mexikó_Mexico

A harmadik évaddal lezárul a Narcos: Mexikó sorozat, és a már látható előzetes akciót, háborút és új karaktereket is ígér.

Itt van a Narcos: Mexikó harmadik, vagyis utolsó évadának első előzetese, de a sorozat utolsó részeire sem kell sokáig várni, november 5-én debütál az évad a Netflixen. A 10 részes új évad a 90-es években játszódik, amikor berobban a drogpiac globalizációja – írja a Deadline. A sorozat a háborúnál veszi fel újra a fonalat, amit Félix Gallardo (Diego Luna) letartóztatása váltott ki. Ahogy újonnan függetlenedett drogkartelek próbálják túlélni a politikai felfordulást és a kibontakozó erőszakot, új generációs mexikói kiskirályok törnek az élre. Ebben a háborúban azonban a béke az elsőszámú áldozat, minden letartóztatás, gyilkosság és leszámolás csak távolabb tolja a valódi győzelmet.

Bár Luna nem tér vissza Gallardo szerepében, a színészgárda többsége marad a szerepeikben, de sok új karaktert is megismerhetünk.

Benito Antonio Martínez Ocasio zenész és színész, művésznevén Bad Bunny a Halálos iramban kilencedik felvonása után a Narcos: Mexikóban is szerepelni fog. Karakterének neve Arturo „Kitty” Paez, aki Ramon Arellano Felix bandájának a tagja. A banda neve Narco Juniors és olyan gazdag, felsőosztálybeli és nem utolsó sorban jó kapcsolatokkal rendelkező fiatalokat tömörít, akik a pénzért választották a kartelléletet az erőszakkal és a drogokkal együtt.

Heist sorozatban üldözik a drogbárót – Narcos: Mexico (2. évad)

Új karaktereken túl új narrátort is kapunk a harmadik évadban – ahogy azt a premierdátumot leleplező teaserből megtudtuk. Az eddigi évadokat drogellenes ügynökök narrálták, akiket Pedro Pascal, Boyd Holbrook és Scoot McNairy játszottak, a harmadik évadban viszont egy nő töri meg a csendet. Andrea Nunez (Luisa Rubino) egy mexikói újságíró, aki követi az évad eseményeit.

Az utolsó évadban visszatér Scoot McNairy, José María Yázpik, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda és Gorka Lasaosa is.

A sorozat vezetője Carlo Bernard. Az első rész november 5-én debütál a Netflixen.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés