Hírek

Ez valami lovas sci-fi horror lesz?! – Nem előzetes

Nem-Nope-Jordan-Peele-Daniel-Kaluuya-Keke-Palmer

A Tűnj el! és a Mi után itt van Jordan Peele új filmjének előzetese. A Nem ízelítője megtörte a csendet, de csak fokozta a kíváncsiságunkat.

A Universal megzavarta a nyugodt vasárnap délutánt Jordan Peele új horrorfilmjének előzetesével. A mai napig egy sejtelmes poszteren kívül semmit sem lehetett tudni a filmről. A Nem (Nope) minden bizonnyal sok kérdést hagyó misztikus film lesz, és most néhány cselekménymorzsa is felszínre került.

A film főszereplői az egyetlen feketék tulajdonában lévő lovardát vezetik Californiában, amikor különös áramkimaradásra és repülő csészealjakra lesznek figyelmesek. A megmagyarázhatatlan események száma hamar megnő. A kerek repülő járműveknek utasai is vannak, legalábbis az előzetes mutat néhány (látszólag) űrlényekhez tartozó testrészt.

Ha a Nem ízelítője nem is árul el sokat, arra elég volt, hogy felkeltse az érdeklődést a Tűnj el! és a Mi rendezőjének új filmje iránt.

Jordan Peele (ahogy eddig is) forgatókönyvírója és rendezője is a filmjének. A Tűnj el! sztárja Daniel Kaluuya mellett Keke Palmer a film másik főszereplője. Kaluuya a Júdás és a Fekete Messiásban nyújtott alakításáért már kapott egy Oscart, Palmer pedig A Wall Street pillangóiból lehet ismerős. A Nem stábját erősíti továbbá Steven Yeun, Barbie Ferreira, Brandon Perea és Michael Wincott is – írja a Deadline.

Az intellektuális horrorfilm gyártója Jordan Peele 2012-ben alapított vállalata, a Monkeypaw. A filmgyártó cég 5 éves exkluzív szerződést kötött a Universallal. A Monkeypaw állt a tavalyi évben megjelent Kampókéz mögött is Yahya Abdul-Mateen II főszereplésével.

A Nem premierdátuma július 22-e az Egyesült Államokban.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com