Hírek

Ezekkel a filmekkel ünnepel a Paramount Channel

beethovenHatalmas tappancsokkal, gézengúzokkal, oltári karácsonyfa balesetekkel és időutazással ünnepel idén a Paramount Channel filmcsatorna. Érkezik például mindenki kedvence, Beethoven (lead melletti képen) más karácsonyi történetek társaságában, 2017-et pedig többek között a Vissza a jövőbe és a Csupasz pisztoly filmtrilógiákkal köszönthetik a mozi szerelmesei.

Az ünnepek alatti még teljesebb kikapcsolódásért a Paramount Channel filmcsatorna idén a legszórakoztatóbb családi filmeket tűzi műsorára az akciódús, romantikus és klasszikus alkotások mellett.  Nincs karácsony például a hatalmas, bohókás eb nélkül, aki a Beethoven karácsonyi kalandjában újból felkavarja a kisváros ünnepi hangulatát. Miközben a bernáthegyi egy manónak segít, aki balesetet szenved a Mikulás megzabolázott szánjával, meg kell találnia az ajándékokkal tele zsákot is és még időben vissza kell küldenie a szánt, különben oda a karácsony… A film már a hetedik a Beethoven-sorozat palettáján, de a megunhatatlanul kedves kutyus még mindig mosolyt csal kicsik és nagyok arcára egyaránt – idén karácsonykor a Paramount Channel filmcsatorna műsorán.

Az ünnepek a családi összetartásról híresek és nincs ez másképp a Gézengúzok karácsonyában (lenti képen) sem, hiszen mire is vágyna jobban két gyermek karácsonykor, minthogy elvált szüleik újra egy párként ünnepeljenek velük. A két rosszcsont mindent megtesz annak érdekében, hogy kiiktassa az oda nem illő személyeket a család életéből, és végre olyan legyen az ünnep, amilyenre mindig is vágytak.

A Paramount Channel az ünnepek romantikus hangulatáról sem feledkezik meg, sőt, rögtön két alkotással is kedveskedik nézőinek. A 12 karácsonyi randi és a Dadus karácsonyra is az új lehetőségekről és az új szerelmekről szól. Míg az előbbiben a főhősnő tizenkétszer éli át ugyanazt a napot, abban a reményben, hogy végre megtalálja szerelmével az összhangot, addig utóbbiban a dadusnak szegődött fiatal nő próbál egyensúlyozni az üzlet, a gyerekek és a szerelme között, akinek fogalma sincs arról, hogy ki ő valójában.

gezenguzok

Nem is búcsúztathatnánk szebben az óévet, csak olyan klasszikusokkal, mint a Vissza a jövőbe és a Csupasz pisztoly filmtrilógiák. Marty és Doki lélegzetelállító kalandjai a múltba és a jövőbe is elrepítenek, és fenekestül felforgatják az idő rendjét, miközben a maguk teremtette káoszból keresik a kiutat. Természetesen az év végi vidámság sem marad el, hiszen a Csupasz pisztoly trilógiában Frank Drebin, a gránit állkapcsú, kétbalkezes zsaru képtelennél képtelenebb helyzetekbe kerül, amelyek rendkívül vicces szituációkat szülnek.

December 24-én 20.00 órától Kate és Leopold, 22.30 órától Gyönyörű lányok, Napközben: 12 karácsonyi randi, Annie, Beethoven karácsonyi kalandja

December 25-én 20:00 órától Hullámtörők, 23:00 órától Robin Hood, Napközben: Gézengúzok karácsonya, Gazdátlanul Mexikóban 2, Flubber – A szórakozott professzor, Lilo és Stitch

December 26-án 20.00 órától Nemo nyomában, 22.00 órától Az angol beteg, Napközben: 12 karácsonyi randi, Mackótestvér 2, Dadus karácsonyra, Twister

December 31-én 13.55 órától Vissza a jövőbe I-II-III, 21.00 órától Túl jó nő a csajom, 23.15 órától Bumeráng, 1.40 Horrorra akadva

Január 1-én 17.25 órától Csupasz pisztoly I-II-III

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya