Hírek

Ezt kapjátok ki: lesz Halálos fegyver 5.!

halalos fegyver

Hollywoodi pletykák szerint összeállt újra a nagycsapat. 1998-ban láthattuk őket utoljára együtt.

A Deadline szellőztette meg a napokban a hírt, hogy a Warner Bros. beszélt az összes színésszel és még a rendezővel is arról, hogy benne lennének-e a Halálos fegyver folytatásában. És a hírek szerint mindenki rábólintott! Az ötlet tetszik Mel Gibsonnak, Danny Glovernek és Richard Donnernek, a direktornak is, sőt a hírek szerint a negyedik rész forgatókönyvírója, Channing Gibson már neki is állt a szkriptnek.

Az eredeti Halálos fegyver széria még 1987-ben indult el, igazi, klasszikus, szabályos zsaru-bajtárs film volt, és a négy elkészült akcióvígjáték világszerte 955 milliót fialt, később még sorozat is készült belőle. A története nem volt túl bonyolult, egy Los Angeles-i gyilkossági nyomozó összeáll egy dorgrendőrrel, és folyton civakodnak a különböző módszereik miatt.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com