Hírek

Ezúttal a dinók világába vezet be David Attenborough – Prehistoric Planet előzetes

Hihetetlen látványos előzetest kapott a Prehistoric Planet című dokumentumsorozat, amely David Attenborough narrálásával a dinók életébe vezeti be a nézőket.

Mindannyian megszoktuk már, hogy ha Sir David Attenborough nevét és hangját adja valamihez, akkor az kiemelkedően magas minőségű lesz. Az első rövid betekintő alapján pedig a formula a Prehistoric Planet esetében sem változik:

Attenborough ez alkalommal a dinoszauruszok történetét meséli el gyönyörű CGI kíséretében. Életre kel a Jurassic Park!

A sorozat producerei között találjuk ráadásul Jon Favreau-t és Mike Guntont is: előbbi a Disney élőszereplős változatai esetében már sokszor dolgozott számítógéppel generált állatok megfilmesítésén. Utóbbi pedig magával Attenborough-val készített már több ízben is közös dokumentumfilmet.

A sorozat célja, hogy visszarepítse a közönséget 66 millió évvel korábbanra és nemcsak látványosan bemutassa a dinókat, de izgalmas és új információkat is megosszon róluk.

A BBC égisze alatt készülő alkotás az Apple TV+ felületén látja majd meg a napvilágot május 23-án. Hogy aztán egészen május 27-ig minden nap új és új résszel jelentkezzen a Prehistoric Planet.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com