Hírek

Ezúttal sorozatba ülteti Balsai Mónit Ujj Mészáros Károly – Alvilág előzetes

Forrás: RTL Klub

Bő két hét, és indul Ujj Mészáros Károly sorozata, az Alvilág! A Balsai Móni főszerepésével készülő thriller-krimi keverékből már láthatunk is egy nyúlfarknyi előzetest.

Ujj Mészáros Károly és Balsai Móni egyelőre nem tud hibázni, ha közös munkáról van szó. Négy éve már, hogy a Liza, a rókatündér berobbant a hazai és a nemzetközi mozikba is, megannyi fesztivál díját elhozva. A rendező és a színésznő legújabb filmje pedig, az X – A rendszerből törölve hasonlóan sikeres lett mind a közönség, mind a szakma berkein belül.

Az új kollaborációt pedig most az RTL Klub hozza el nekünk: február 19-én indul az Alvilág című sorozat. A csatorna saját gyártású produkciója egy holland sorozatra épül. A történetben meggyilkolnak egy alvilági vezetőt, így felesége nyakába szakad, hogy megmentse a családját.

A rendezés tehát Ujj Mészáros kezében van, a forgatókönyvet pedig az a Köbli Norbert írta, akinek a Félvilágot is köszönhetjük, azzal a Bodzsár Márkkal karöltve, akitől pedig az Isteni műszak ered. Melléjük jön Balsai Móni és Schmied Zoltán főszereplőknek. Alább pedig meg is érkezett az első, néhány másodperces előzetes.

Szem előtt tartva Ujj Mészáros és Balsai korábbi közös munkáit, minden okunk megvan rá, hogy tűkön ülve várjuk az Alvilágot, és számoljuk a napokat a következő bő két hétben!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com