Hírek

Faking It – Simlis spinék az MTV-n

Két lány, akik egymást szeretik? A Faking It – Simlis spinék című sorozat középiskolájában Amy és Karma megszállottan vágynak arra, hogy elismertek legyenek, így azt színlelik, együtt járnak.

A Simlis spinék most megérkeztek hozzánk is. A lányok bejelentésük után hamar a gimi legnépszerűbbjévé válnak – a probléma azonban az, hogy ők csak barátok. Karma ezzel leginkább a suli szupermenő srácának a figyelmét akarja felkelteni, míg Amy… ő teljesen összezavarodik. Valóban többet érezne legjobb barátnője iránt?

A 8 részes első évadban két újonc színésznővel ismerkedhetünk meg. Egyikük Katie Stevens, aki a nagyszájú Karmát játssza, és aki egy amerikai showműsorban, az American Idolban vált először híressé. Katie azután döntött úgy, hogy a színjátszást is megpróbálja, miután az MTV-től ajánlatot kapott. A visszahúzódó Amyt alakító Rita Volk modellkedéssel és reklámszerződésekkel kezdte, mielőtt a színészetet választotta.

Az MTV új komédiasorozata (eredeti címén Faking It) hasonlóan nagy sikert aratott Amerikában, mint a Kínos. A Simlis spinékátlagosan 1,4 millió nézőt vonzott a képernyők elé hetente, így a produkció második évadát már be is rendelte a tévécsatorna. A magyar nézők pedig rendkívül gyorsan, még a tengerentúlon érkező folytatás előtt bepótolhatják az első szezont, amely szeptember 10-én mutatkozik be itthon.

Faking It – Simlis spinék – hazai premier szeptember 10-én 22:00-kor dupla epizóddal az MTV műsorán!

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés