Hírek

Remek nevek csatlakoztak a Fargo ötödik évadjához

Az FX sorozata, a Fargo minden évadban újragondolja magát. Az antológia-szerkezet pedig megengedi, hogy újabb és újabb nagyszerű színészek csatlakozzanak a sorozathoz.

Alig másfél éve volt a Fargo negyedik évadja, amelyben Chris Rock és Jason Schwartzman alakítottak rivális bandavezéreket, akik kicserélték elsőszülött fiúgyermekeiket a béke érdekében. A Coen testvérek 1996-os filmjének világát és hangulatát tovább örökítő széria minden szezonjában egy vadonatúj történetet mesél el bűnbeesésről, becsvágyról és halálról a páros eredetijének abszurd hangvételében. A korábbi évadokban olyan színészek fordultak meg, mint Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Kirsten Dunst, Patrick Wilson, Jesse Plemons, Ewan McGregor, Carrie Coon és David Thewlis.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A most bejelentett trió nem Hollywood krémje, azonban megbízható alakításokat nyújtottak az utóbbi évtized legjobb sorozataiban.

Juno Temple a Ted Lasso egyik kiemelkedő női karakterét testesítette meg, Jennifer Jason Leigh pedig megannyi emlékezetes filmszerepe (pl. Változó világ, eXistenZ, Aljas nyolcas) mellett az Atypical című Netflix-sorozatban játszotta az autista főszereplő édesanyját. Mellettük a Mad Men főszereplőjeként ismertté vált Jon Hamm csatlakozik a stábhoz.

Az általuk alakított Dot, Lorraine és Roy karakteréről egyelőre semmit nem tudunk, annyi viszont biztos, hogy az ’50-es évek után most egy igazán kortárs történet érkezik Noah Hawley kreátortól. Az információk szerint 2019-ben játszódik majd a cselekmény.

A Fargo ötödik évadja egyelőre nem rendelkezik premierdátummal.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés