Hírek

Hideglelős előzetes érkezett A farkas gyermekei 2. évadához

Ahogy azt már az első évad befejezése előtt tudni lehetett: érkezik A farkas gyermekei (Raised by Wolves) 2. évada. 2020 egyik legizgalmasabb sorozata csodálatos sci-fi vízió, amely az új előzetes tanúsága szerint a folytatásban még magasabbra teszi a lécet.

Ridley Scott és Aaron Guzikowski különleges látványvilágú sorozata, mely sok tekintetben jelent folytatást Scott korábbi munkáinak, a hívők és ateisták háborúja elől a Kepler 22b-re menekülő kolónia története: az embergyermeket androidok (Amanda Collin és Abubakar Salim) nevelik, amikor felfedezik, hogy fanatikus hívőkkel kell osztozniuk a bolygón.

Az HBO Max saját gyártású disztópiájának folytatása most új előzetest kapott. Anya és Apa a bolygó tropikus felére költözik a gyerekekkel, akik azonban szemlátomást nincsenek ott sem nagyobb biztonságban. A képsorok egyre több nyugtalanító részletet osztanak meg a Kepler-22b világáról, és szereplői egyre több kétséget fogalmaznak meg saját szerepükkel kapcsolatban. A kifejezetten filozofikus hangvételű, de minden percében szórakoztató széria tovább boncolgatja a szülőség, az emberségesség és a hit kérdéseit.

Már nem kell sokat várnunk: a hazai rajongók február elején az HBO GO-n nézhetik meg majd az új részeket.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com