Hírek

Farkasnak képzeli magát az 1917 sztárja – Wolf előzetes

George MacKay és Lily-Rose Depp főszereplésével érkezik az igen csak különlegesnek ígérkező Wolf, amelyben néhány fiatal valamilyen állatnak érzi és gondolja magát. Itt az első előzetes!

Az 1917 és a True History of the Kelly Gang sztárja, George MacKay egy olyat fiút alakít a Wolfban, aki farkasnak képzeli magát.

De legalább is szívesebben élné az életét négykézláb a szabad ég alatt.

Nathalie Biancheri a Nocturnal és a Gibberish után ismét egy érzékeny drámát készített el, amely első pillantásra a világ populációjának egy vékony szeletéről szól, valójában azonban univerzálisan fogja meg a dilemmát, amikor valaki nem érzi jól magát a saját bőrében.

MacKay mellett Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp szerepel, aki szintén hasonló helyzetben van. A különbség annyi, hogy ő a vadmacska létet preferálja a tinédzser korral szemben.

A két fiatalt egy bizarr átnevelő tábornak tűnő intézményben ismerjük meg, ahol különböző terápiás kezelésekkel próbálják “meggyógyítani” őket. Ahogy azonban az ilyen helyekkel sokszor lenni szokás, a látszólag nyugalom és béke szigete valójában erőszakos és embertelen körülményeket rejt. Nem is beszélve az intézményt vezető Paddy Considine karakteréről, akit nemes egyszerűséggel állatgondozónak titulálnak a filmben.

Az izgalmas tematikát állítólag erős hangulat és meggyőző alakítások kísérik. A Wolf relevanciáját pedig nem nagyon kell taglalni a mai világban.

A Wolf a Focus Features-nél készült el és az idei Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált. December 3-án pedig már mozikba is kerül. Hazai forgalmazásról azonban egyelőre nem tudni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com